GENEL KURUL KARARLARI 18-06-2023 TARİHLİ

S.S.SUKENT

KONUT YAPI KOOPERATİFİ

Değerli Ortağımız;                                                                                                         21/06/2023

Kooperatifimizin 30.Olağan Genel Kurulu, 18/06/2023 Pazar günü toplanmış ve kooperatifin 2022 yılında yapmış olduğu faaliyetleri ile önümüzdeki dönem çalışmaların yer aldığı hususların tamamı genel kurulda değerlendirilmiş ve gerekli kararlar alınmıştır.

Genel kurul gündemi kapsamında yapılan görüşmeler neticesinde alınan kararlar, mazereti nedeniyle genel kurula katılamayan ortaklarımızı bilgilendirmek ve genel kurulda hazır bulunan ortaklarımıza hatırlatmak amacıyla aşağıda özet olarak sunulmuştur.

1. Kooperatifimize ait, cari aidatların TEMMUZ 2023 tarihinden başlayarak birdahaki genel kurula kadar  aylık 500-TL/Ay olması kararı alınmıştır.
  1. 29354 ADA 2 Parselde yapılmakta olan sosyal tesis projesi inşaatı ile ilgili KASIM 2023’den başlayarak, NİSAN 2024 ayı sonuna kadar ödenmek üzere aşağıda dökümü yapılan bedellerin TÜM ORTAKLARDAN (770 ortak) PEŞİN ÖDEMELİ ORTAKLAR DAHİL, toplam 50.000-TL(ellibintl)  alınmasına karar verilmiştir.

Kasım.23

Aralık.23

Ocak.24

Şubat.24

Mart.24

Nisan.24

10.000-tl

8.000-tl

1. Kooperatifimize ait ödemelerini yapmayan ortaklarımıza aylık %1,5 gecikme cezası uygulanması kararı alınmıştır.

1.  Kooperatifimiz Dış Denetimine 3 yıl süre ile SMMM, Sabiha IŞIK’ın seçilmesi kararı alınmıştır.

Kooperatifimize ait Ödemelerin herhangi bir Halkbankası ve Şekerbank Şubesinden  yapılması durumunda masraf alınmayacağını bilgilerinize sunarız.

HALKBANK  : SINIRLI SORUMLU SUKENT KONUT YAPI KOOPERATİFİ    :TR49 0001 2001 5090 0043 0000 17

ŞEKERBANK : SU KENT KONUT YAPI KOOP.S.S.         :TR17 0005 9002 7051 1012 6046 81

Not : Adres değişikliği yapan ortaklarımızın kooperatif merkezini 0312 3090634 arayarak veya sssukent@hotmail.com adresine mail atarak bildirmelerini,

29354 ada 1 parsele ait tapusu çıkan ve kooperatifimizden almayan ortaklarımızın tapularını almalarını,

Sonuç itibariyle, yukarıda belirtilen ve Kooperatifimizin 30. Olağan Genel kurulunun gündemi kapsamında görüşülerek karara bağlanan hususlar özet olarak aktarılmıştır,

Bu vesile ile tüm ortaklarımızın Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz.

Gereğini bilgilerinize sunarız.